Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee Bitcoin’in Neden 1 Milyon Dolar Olacağını Açıkladı

Teknoloji dünyasının en ünlü isimlerinden John McAfee, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç ay içerisinde neden yükselişe geçeceğini açıkladı.

McAfee bundan aylar önce Bitcoin ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunmuş ve fiyatın 2020 yılında 1 milyon dolar olacağını açıklamıştı.

Nedenlerini Açıkladı

McAfee, Forbes’a verdiği yeni röportajda Bitcoin fiyatının neden 1 milyon dolara kadar yükseleceğini düşündüğünü açıkladı.

McAfee öncelikle Bitcoin’in ilerleyen aylarda çok daha yoğun bir şekilde kullanılmaya başlayacağını söyledi. Toplamda 21 milyon adet Bitcoin olduğunu vurgulayan McAfee, dünyadaki finans işlemlerin yüzde 5’inin bile Bitcoin ile yapılması halinde Bitcoin fiyatının 10 milyon dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Bunun yanı sıra Bitcoin’i diğer kripto paralarla kıyaslayan McAfee, Bitcoin’in adeta “Colgate gibi bir marka olduğunu” ve kripto para sektörünün yüzü olduğunu söyledi. McAfee Bitcoin fiyatının uzun vadede düzenli olarak yükseleceğini vurguladı ve şu yorumu ekledi:

Bitcoin muhtemelen önümüzdeki 15 yıl boyunca yükselmeye devam edecek bir birikim aracı. O yüzden önümüzdeki 15 yıl boyunca hiç endişelenmeye gerek yok. Fiyatın bir süreliğine yeniden 3 bin dolara inmesi hiç önemli değil. Uzun vadede yükselecek. Yükseleceğini biliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment