Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US Bir Listeleme Daha Yaptı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance‘in ABD iştiraki olan Binance US, henüz geçtiğimiz ay içerisinde alım satım hizmetlerini açmasına rağmen kesinlikle kayda değer bir gelişme kaydetti ve ABD içerisinde sayılı borsalardan birisi haline geldi.

İlk başta çok az kripto para birimi desteği ile piyasaya giriş yapan Binance US, yavaş yavaş ek listelemeler yaptı ve Dash platformda listelenen en güncel kripto para oldu.

Binance US tarafından yapılan açıklamada Dash’in bugün itibariyle resmen listelendiği ve alım satım işlemlerinin açıldığı belirtildi. BTC, USD ve USDT olmak üzere üç baz işlem çiftine sahip olan Dash, 1 Kasım 2019 tarihine kadar hiçbir işlem ücreti olmadan alınıp satılabilecek.

Dash aslında Latin Amerika bölgesinde inanılmaz talep gören kripto paralardan birisi. Özellikle Venezuela kendi kripto para birimi Petro’ya rağmen buna olan güvensizlik nedeniyle Bitcoin ve Dash ticari hacminde rekor üzerine rekor kırmakta. Görünüşe göre Latin Amerika’yı saran Dash rüzgarı, bir üst bölgeye de sıçradı ve ABD içerisindeki Dash hacminde yakın zamanda yükseliş görülebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment