Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US CEO’su: Birkaç Haftaya Geliyoruz!

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından birisi olan Binance geçtiğimiz aylarda ABD’li regülatör ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından yapılan baskı ve sert regülasyonlardan dolayı ABD içerisindeki kullanıcıların platforma olan erişimini engellemişti.

Aynı gün içerisinde açıklama yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao kimseyi mağdur etmemek için ABD’li kullanıcılara özel Binance US isimli kripto para borsasının yakında piyasaya çıkacağı müjdesini verse de üzerinden aylar geçmesine rağmen borsa hala piyasaya çıkamadı.

ABD içerisindeki regülasyonlara uymak isteyen Binance yeni borsa için BAM Trading Services ile de ortaklık imzaladı ve işleri hızlandırdı. Binance US’in CEO’su Catherine Coley yeni yaptığı bir açıklamada beklenen kripto para borsasının önümüzdeki birkaç hafta içerisinde piyasaya çıkartılacağını ifade etti.

Binance US platformunun aktif hale gelmesi ABD pazarına olan erişimi yeniden canlandırıp kripto para piyasasını hareketlendirebilir. ABD’nin kripto para sektöründeki en büyük pazarlardan birisi olduğu düşülünce de bu ihtimal oldukça güçleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment