Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US CEO’su: Stabil Kripto Paralar Yatırımcılar İçin Çok Önemli

Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in direkt olarak Amerika’daki müşterileri için hizmete açtığı Binance US platformunun CEO’su Catherine Coley, bir soru cevap etkinliğinde kripto para sektörü yatırımcılarının sorularını yanıtladı.

Kısa bir sürede son derece iyi hacim rakamları elde etmeyi başaran platformun CEO’su, şu aşamada öncelikli hedefleri arasında yer alan şeyin, Amerika’da daha fazla kripto para yatırımcısına ulaşmak olduğunu söylerken, stabil kripto paralara da değindi.

Stabil kripto paraların yatırımcılara esneklik sunan ürünler olduğunu aktaran başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Stabil kripto paralar, ortalama bir yatırımcının kripto para sektörüne giriş yapmasını kolaylaştırıyor. Aynı zamanda buna ek olarak, bu ürünler temel manada insanların pozisyon almasını da mümkün kılıyor. Stabil kripto paralara geçen yatırımcılar, bir sonraki hamlesini beklerken çok daha rahat oluyor.”

Her ne kadar şu anda Binance US Amerika’daki operasyonlarını sürdürse de, kurum halen 13 eyalette hizmete giremedi. Buralardaki regülatör kurumlar ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Coley, süreçle ilgili olumlu haberleri paylaşmayı umduklarını da açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment