Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US, Günlük 10 Milyon Dolar Hacmi Yakaladı

Binance’in Amerika’daki müşterileri için açtığı kripto para borsası Binance US, iyi bir performans göstermeye devam ederken, ülkedeki hayatına iyi sayılabilecek de bir başlangıç yapmayı başardı.

Binance’in regülasyon kaygıları sebebiyle Amerika’ya özel bir platform açması ile kripto para sektörüne giriş yapan borsa, ilk olarak 13 farklı kripto parayı listelemişti.

Bu kripto paralar arasında sektörün çok fazla oranda aşina olduğu Litecoin, Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Binance Coin ve Tether gibi kripto paralar yer alıyordu.

Daha sonra bu kripto paralar arasına yenilerini eklemeye devam eden borsa, ilk kez dün itibariyle günlük 10 milyon dolarlık bir işlem hacmi yakalamayı başardı.

Son olarak IOTA ve Binance USD’yi de platforma ekleyen Binance’in bu alanda önümüzdeki günlerde daha fazla listeleme yapması da bekleniyor.

İlk olarak 24 Eylül’de piyasaya giriş yapan borsanın, daha ilk ayında rağmen gösterdiği performans, kripto para sektörünün uzman isimleri tarafından da takdir topluyor.

Bilindiği gibi Binance, son olarak da Rusya pazarına gireceğini ve kripto paraların Ruble ile alım satımını yapacağını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment