Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US, Porto Riko’dan Lisans Aldı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Amerika ayağı Binance.US, Porto Riko’dan para transferi hizmetleri sunabileceği lisans aldı.

Binance’in resmi blog sayfasından yapılan açıklamaya göre Binance.US, Porto Riko’dan alınan lisans 2022 yılında aldığı 4. para transferi lisansı oldu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) her ülkede lisansa sahip olma planları arasında olarak, Porto Riko Finansal Kurumlar Komiserliği Ofisi tarafından yapılan açıklamada Binance’in ülkede para transferi hizmetleri sunabileceği lisansı aldığı belirtildi.

Binance.US CEO’su Brian Shroder konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Porto Riko kripto para piyasasının büyümesi için önemli bir pazar. Ülkede bulunan yatırımcılarımıza güvenli ve düşük işlem ücretli hizmetler sunabilmeyi dört gözle bekliyoruz.

dedi.

Binance.US, 6 Nisan’da yaptığı duyuruda bir grup yatırımcıdan toplamda 200 milyon dolardan fazla fonlama alıp, 4.5 milyar dolar değerlemeye ulaştığını açıklamıştı. Bununla birlikte şirket değerinin 4.5 milyar dolara çıktığı belirtiliyor.

Ayrıca şirket olarak düzenlenmiş bir kurum olma hedefleri doğrultusunda Dubai’de faaliyet gösterebilmek için “sanal varlık lisansı” aldığını duyurmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!