Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US Yeni Bir Altcoin Listelemeyi Planlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki Binance.US, Sui Network’ü (SUI) platformda listelemeden önce değerlendirme aşamasına aldı.

Binance.US 13 Ekim günü paylaştığı resmi blog gönderisinde Sui Network’ü platformda listelemek için değerlendirme aşamasına aldığını açıkladı. Yapılan açıklamanın kullanıcılar için şeffaflık ve güven sağlamayı amaçladığı belirtilirken SUI’den sonra başka listeleme haberlerinin de geleceği belirtildi.

Borsa platformda listeleyeceği tokenları piyasa talebi, işlem hacmi, likidite seviyesi ve ABD’nin düzenleyici çerçevesiyle uyum gibi filtrelerden geçirerek seçtiğini vurguladı:

Platformumuza yeni dijital varlıkların eklenmesini kolaylaştırmak için, listelenmesi düşünülen belirli varlıkları proaktif olarak duyuracağız. Bu duyurular, müşterilerimiz ve topluluğumuz için daha şeffaf bir listeleme süreci ve yaklaşan listeler üzerinde daha fazla görünürlük sağlamak amacıyla duruma göre yapılacaktır.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle yaklaşık %3 yükselen SUI 0,410 dolar seviyesinden 0,420 dolara ulaştı. SUI yazım esnasında 0,421 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!