Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Coin FLOKI’nin 17 Ekim’i İşaret Eden Paylaşımı Fiyatı Yükseltti!

Popüler meme token FLOKI (FLOKI) sosyal medya üzerinden gizemli bir paylaşım yapınca token fiyatı %10 yükseldi.

FLOKI 12 Ekim Perşembe günü sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda 17 Ekim Salı tarihini işaret etti. Ekip tarafından paylaşılan ve toplulukta büyük merak uyandıran bu gönderinin ardından FLOKI fiyatı kısa sürede %10 yükseldi.

Gönderinin atlına yorum yapan birçok kullanıcı merakını gizleyemezken 17 Ekim’de ne olabileceğine dair birçok farklı tahmin geldi. Bazı kullanıcılar o tarihte FLOKI’nin yeni bir ortaklık açıklayacağını öne sürerken bazıları ise meme coin sezonunu geri getirebilecek kadar büyük bir haber geleceğini iddia etti.

Kripto para projeleri zaman zaman benzer paylaşımlarda bulunuyor ve paylaşımın ardından oluşan beklenti token fiyatlarına olumlu yansıyor. Bununla birlikte haberin açıklanacağı gün geldiğinde fiyatta volatilite gözlemlenirken genellikle “haberi sat” durumu beraberinde bir düşüş getiriyor.

Tüm bu spekülasyonlara paralel olarak yaklaşık %12 yükselen FLOKI, 0.0000155 dolar seviyesinden 0.0000185 dolara kadar ulaştı. FLOKI yazım esnasında 0.0000182 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!