Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US’den Bitcoin ve 8 Kripto Paranın Dolar Paritelerine Delist!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki Binance.US, Bitcoin (BTC) dahil 9 kripto paranın ABD Doları (USD) pariteleri için delist kararı aldığını duyurdu. 

Binance.US 14 Temmuz tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayımladığı duyuruda, Bitcoin, Ethereum (ETH), Cardano (ADA), BNB (BNB), Litecoin (LTC), Polygon (MATIC), Solana (SOL), USD Coin (USDC) ve VeChain (VET) varlıklarının ABD Doları pariteleri için delist kararı aldıklarını açıkladı.

Binance.US ilk olarak geçtiğimiz ayın başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından borsaya dava açılmasının ardından komisyonun banka ortaklarına zorluk çıkardığını belirterek ABD Doları yatırma işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı. Daha sonra bu problemi kısa süreli olarak çözse dahi söz konusu kripto para birimleri haricinde birçok varlığın USD paritesi için gelişmiş işlem çiftini delist edeceğini duyurmuştu.

O dönemde de BTC/USD, ETH/USD, ADA/USD, BNB/USD, LTC/USD, MATIC/USD, SOL/USD, USDC/USD ve VET/USD işlem çiftlerini daha sonra delist edebileceğini konusunda uyarıda bulunan Binance.US, son güncellemeyle birlikte işlem çiftlerini delist ettiğini bildirdi.

Öte yandan borsa USDT/USD işlem çiftinin hala aktif olarak alım-satıma açık olduğunu bildirdi. Binance.US ayrıca 150’den fazla kripto para birimi için USDT, BNB, BTC ya da DAI paritesi ile alım-satım yapılabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!