Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Vadeli İşlem Platformuna Chainlink’i (LINK) Ekledi

Binance, vadeli işlem platformuyla ilgili yeni bir duyuru yayınladı. Binance’in açıklamasına göre yatırımcılar artık Chainlink (LINK) ile de vadeli işlem ticareti yapabilecekler.

Chainlink Eklendi

Sektörün en büyük borsalarından biri olan Binance geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde birbirinden farklı koinleri vadeli işlem platformuna ekledi. Bunlardan birkaçına örnek olarak XRP’yi, Litecoin’i, Ethereum Classic’i ve EOS’u gösterebiliriz.

Binance bundan kısa bir süre önce vadeli işlem platformuyla ilgili bir duyuru daha yayınladı ve Chainlink’i (LINK) de platforma eklediğini açıkladı. Binance’in açıklamalarına göre yatırımcılar 75 kata kadar varan kaldıraç oranlarıyla vadeli işlem ticareti yapabilecekler.

Coinmarketcap verilerine göre Chainlink geçtiğimiz son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2’den fazla değer kaybetti. Ancak LINK fiyatının buna rağmen gayet iyi durumda olduğunu belirtmek gerekiyor. Çünkü bundan iki hafta öncesine kadar 1.70 dolar seviyesinde seyreden fiyat an itibarıyla 2.40 dolar seviyesinde.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment