Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Vadeli İşlem Platformunda 700 Milyon Dolarlık Hacim

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, geçtiğimiz günlerde vadeli işlem platformunu duyurmuştu. Bu platformun göstereceği durum merakla beklenirken, ilk sinyaller ise oldukça olumlu olarak ifade ediliyor.

Binance’in bu platformu, oldukça iyi bir başlangıç yaparken, platformda 15 Ekim tarihi itibariyle tam 700 milyon dolarlık günlük hacim elde edildi.

Bu yüksek hacim ile ilgili olarak açıklamalar yapan Binance vadeli işlemler platformu yöneticisi Aaron Gong, borsa olarak sahip oldukları bazı karakteristik özelliklerin, bu başarıya katkı sağladığını ifade etti.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Binance olarak sektördeki en yeni ve en başarılı sisteme sahiptir. Aynı zamanda buna ek olarak düşük trading ücretleri ve diğer alanlardaki başarılarımız ile ortaya güzel şeyler çıkardık.”

Şu aşamada borsa Deribit, Bybit ve diğer platformları hacim olarak geride bırakmayı başardı. Bu noktada Binance’in önümüzdeki dönemde BitMEX’i yakalayıp yakalayamacağı ise büyük bir merak konusu. BitMEX’te yıllık hacimler 1 trilyon dolar olarak ifade edilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment