Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: Birçok Alt Koin Yüzde 50 ile 99 Arasında Düşecek!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu sene kesinlikle çok büyük bir yükselişe imza attı ve yükselişin etkileri hala devam ediyor.

Bitcoin’in 14.000 dolara kadar çıkması kripto para piyasasının toplam değerini 300 milyar doların üzerine taşıdı ve BTC’nin piyasa hakimiyeti de yeni bir rekora yaklaştı. Bu da aslında 2019 yılının en çok Bitcoin’e yaradığını göstermekte. Alt koinlerin bazıları da orta ve üst seviye yükseliş elde etse de, değeri koruma konusunda Bitcoin çoğunu geride bıraktı.

Ünlü kripto para analisti ve ekonomist Alex Krüger de son açıklamasında alt koin yatırımcılarını daha da üzecek bir konuya değindi.

Krüger, birçok alt koinin eninde sonunda yüzde 50 ile yüzde 99 daha değer kaybedeceğini vurguladı. Krüger’e göre piyasa uzun bir süre boyunca daha yanlış fiyat üzerinden ilerleyebilir ancak bu ”sonsuza kadar” sürmeyecek.

SAN kripto para birimini ele alarak örnek veren analist, bunun toplam piyasa değerinin 29 milyon dolar olduğunu ancak kendi hesaplarına göre bunun olası değerinin 3 milyon dolar seviyesinde gezindiğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment