Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Andreessen Horowitz Destekli Oasis Labs, Blockchain Startup Merkezi Kuruyor

8 Ekim tarihinde yapılan San Francisco Blockchain Haftası etkinliğinde firmanın yaptığı duyuruya göre, arkasında çok sağlam firmaların desteği bulunan Blockchain tabanlı bulut platformu Oasis Labs, bir blockchain teknoloji merkezi kurmayı planlıyor.

Oasis Labs tarafından yapılan basın açıklamasına göre, Oasis Startup Merkezi blockchain geliştiricileri, yatırımcılar, teknoloji uzmanları ve endüstrinin kilit isimlerinin iş birliği yapması, Oasis Labs mühendislerinden teknik destek alabilmesi ve Oasis’in en son teknolojilerine ”erken erişim” sağlayabilmeleri için bir ekosistem oluşturmayı planlıyor.

Oasis Labs’ın arkasında bulunan yatırım devleri arasında Andreessen Horowitz’in kripto risk sermayesi a16zCrypto, Binance Labs, Pantera Capital ve Polychain Capital yer almakta.

Oasis Labs CEO’su ve UC Berkeley profesörü Dawn Song konu hakkında açıklamalarda bulundu ve oluşturulmak istenen merkezin ”heyecan verici yeni uygulamaları nasıl tasarlamak, oluşturmak ve sunmak konusunda çok değerli bilgi alışverişini yapmak için uzmanları bir araya getirme” vizyonu olduğuna değindi.

Berkeley, Kaliforniya merkezli olan Oasis Labs, çok yakın zamanda – geçtiğimiz Temmuz ayında – piyasaya giriş yaptı ve aralarında a16zCrpyto, Pantera Capital, Accel ve Binance gibi firmaların bulunduğu fonlamadan 45 milyon dolarlık fon ile ayrıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment