Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Ledger Arasında Ortaklık: Kredi Kartları İle 80’den Fazla Kripto Paraya Güvenli Erişim

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve güvenilir geçmişiyle tanınan kripto donanım cüzdanı geliştiricisi Ledger arasında ortaklık sağlandı.

Binance tarafından bir blog gönderisiyle açıklanan ortalık yatırımcıların yüzünü güldürdü. Binance’in kripto paraları daha bilinir ve erişilebilir hale getirme vizyonunun bir parçası olarak lanse edilen anlaşma kapsamında Ledger ile anlaşmaya varıldı. Binance kullanıcıları artık köklü geçmişi ve güvenilirliği ile tanınan Ledger sayesinde banka kartlarıyla ufak birkaç işlem sonucunda kripto para satın alabilecekler.

Stablecoin dahil her türlü kripto varlığı kapsayan işlemler Ledger Live üzerinden gerçekleşecek. Kullanıcılar, dünya genelinde 10 farklı dil desteğiyle çalışmalarına devam eden Ledger Live içerisinde 80’den fazla kripto para saklama şansına sahip olacaklar. Bu sayede daha fazla güvenlik arayışında olan kullanıcılar kendi itibari para birimleriyle kolayca kripto varlık satın almalarına olanak sağlanacak. Ayrıca Binance hesabı olmayan Ledger kullanıcıları, Ledger Live uygulaması üzerinden kolay bir şekilde Binance hesabı açabilecekler.

Ledger Live üzerinde bulunan Discover bölümü ile erişilebilecek bu özellikler, Visa ve Mastercard ile kolayca kripto varlık alma imkanı sunacak.

Ledger’ın İşlemler ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Francois Rochet söz konusu ortalık hakkında şu ifadelere yer verdi:

Binance ve Ledger, dijital varlık alanında gerçek anlamda küresel olarak lider pozisyondalar. Kullanıcılarımıza Ledger Live içinde Binance’ten kripto para satın almanın avantajlarını sunmak ve Ledger’ın ödün vermeyen birinci sınıf güvenliğini beraberinde taşımak için bir araya gelmek çok mantıklı.

Ortaklığın bir sonraki adımında Ledger Live’ın mobil sürümü üzerinden Binance işlemlerine olanak sağlanması planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!