Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Ripple’dan Birleşik Krallık Hamlesi

Binance ve Ripple yöneticileri, Birleşik Krallık’ın finans piyasalarını düzenleyen FCA’dan lisans almak için harekete geçti.

Binance’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) pazarındaki resmi işlemlerinden sorumlu başkan yardımcısı Daniel Trinder tarafından yapılan açıklamalara göre Binance, şu anda Birleşik Krallık’taki düzenleyicilerle iletişim halinde.

Binance ve Ripple temsilcileri, dün Birleşik Krallık’taki Hazine Komitesi tarafından düzenlenen oturumda yetkililerle bir araya gelmiş, kripto para sektöründeki gelişmeleri görüşmüştü.

Ripple’ın politik çalışmalarını yöneten Susan Friedman tarafından yapılan açıklamalara göre şirket, İngiltere pazarındaki çalışmalarını sürdürürken bir yandan da lisans başvurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Ripple yönetimi tarafından Komite üyeleri ile paylaşılan bilgilere göre şirket, Birleşik Krallık’ta yaklaşık 60 çalışana sahip.

Friedman, konuyla ilgili açıklamalarında, “Ripple olarak, mevcut iş modelimizi devam ettirmek için Birleşik Krallık’ta kayıt yaptırmamıza gerek yok. Ama buradaki konumumuzu güçlendirmek istiyoruz ve bunun için gerekli faaliyet izinlerini almaya çalışacağız.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!