Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Tron, Malta Tabanlı Yardım Kurumuna 100.000 Dolarlık Bağış Yapacak

Kripto para piyasası yavaş yavaş gerçekten yükseliş göstermeye devam ederken, önde gelen kripto para borsalarından Binance ve blockchain tabanlı merkeziyetsiz uygulama platformu Tron da, ciddi bir bağış sözünde bulundu. Tron Foundation başkanı Justin Sun tarafından yapılan duyuruda, 100.000 dolarlık bir bağış yapacağı açıklandı:

”Tron her zaman blockchain’in sosyal iyilik için devasa bir potansiyele sahip olduğuna inandı. Teknoloji lideri olarak, BCF ve Malta ile ortaklığımız daha iyi şeyleri başarmak için değişimin bir çok yolundan birisi. Malta Community Chest Fund’u destekliyoruz.”


Blockchain teknolojisi sadece kripto para birimleri konusunda değil, bankacılık, sağlık, hükümet, sigorta ve buna benzer bir çok alanda ciddi değişimler getirmeye devam ediyor. Binance CEO’su CZ de geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir gönderide blockchain teknolojisinin insanlara yapılan iyilik ve bağışlarda, getirdiği şeffaflık ile devrimsel bir teknoloji olduğunu vurgulamıştı.

Tron ve Binance bu sebeple blockchain teknoojisini seçerek Malta’nın ulusal yardım kuruluşuna 100.000 dolarlık bağış yapma kararı aldıklarını ve önde gelen problemlerin çözülmesinde aktif rol alacaklarını duyurdu. Malta, 2018 yılında yaptığı yenilikler ile Binance ve OKEx gibi kripto para borsalarının kendi topraklarına gelmesini sağlamıştı ve hala aktif olarak büyümekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment