Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Upbit Bugün Dev Altcoin Projesini Listeleyecek: İşte Detaylar!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve Güney Kore’nin lider borsası Upbit, LayerZero (ZRO) listelemesi gerçekleştirecek.

Merakla beklenen 3 milyar dolarlık altcoin projesi LayerZero (ZRO) bugün listelenecek. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre listeleme 20 Haziran TSİ 15.00’de gerçekleşecek.

Binance, yeni altcoin ZRO’yu ZRO/BTC, ZRO/USDT, ZRO/FDUSD ve ZRO/TRY işlem çiftleriyle “tohum etiketi” ile kullanıcılarına sunacak. Borsadan ZRO çekme işlemlerine ise 21 Haziran TSİ 15.00 itibariyle izin verilecek.

Upbit listelemesi de geliyor

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, ZRO listelemesini Binance ile eş zamanlı olarak 20 Haziran TSİ 15.00 sularında gerçekleştirecek. Bu saat itibariyle alım-satım işlemlerine de izin verilecek.

ZRO alım-satımları KRW, BTC ve USDT işlem çiftlerinde listelenecek. Para yatırma ve çekme işlemleri yalnızca Ethereum ağı üzerinden desteklenecek. Diğer ağlardan gönderilen ZRO bakiyeleri borsa tarafından kabul edilmeyecek.

LayerZero, izin gerektirmeyen (permission-less) bir Omnichain birlikte çalışabilirlik protokolüdür. Proje tarafından 19 Haziran günü yapılan duyurda, yaklaşık 1 milyon cüzdana ZRO airdrop’u yapılacağı belirtildi. Hak kazanan kullanıcılar ZRO bakiyelerini çekmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!