Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Voyager Digital’i Satın Alıyor: Anlaşma 1 Milyar Doların Üzerinde!

Binance’in ABD iştiraki Binance.US, iflas eden Voyager Dijital’in varlıklarını yaklaşık 1 milyar dolar karşılığında satın alacağını açıkladı.

Voyager Dijital tarafından yapılan bir basın açıklamasında, varlıklar için en iyi teklifin Binance.US tarafından verildiği ve tahmini 1,02 milyar dolarlık piyasa değerlemesi için anlaşma sağlandığı duyuruldu. Binance.US, ilk aşamada anlaşmaya dair iyi niyet göstergesi olarak 10 milyon dolarlık depozito işlemi gerçekleştirecek. Voyager’in adil piyasa değerine dair net veriler yakın gelecekte açıklanacak. Ayrıca Binance.US tarafından yapılan açıklamada, satın alma işleminin ardından kullanıcı varlıklarının erişime açılacağı belirtildi:

Teklifimiz, müşterileri odaklı yol gösterici ilkemizin bir yansımasıdır. Amacımız basit, kullanıcılara kripto paralarını mümkün olan en hızlı zaman çizelgesinde iade etmektir. Anlaşmanın tamamlanmasının ardından, kullanıcılar dijital varlıklarına Binance.US platformundan sorunsuz bir şekilde erişebilecektir. Voyager Digital müşterileri, yakında Voyager Digital’den gelecek adımlarla ilgili e-postalara dikkat etmelidir.

Binance.US ve Voyager, anlaşmanın mahkeme tarafından onaylanmasının ardından işlemi derhal kapatmak için çalışmalara başlayacak. Binance.US’in tüm işlemlerin en geç 18 Nisan 2023 tarihinde tamamlanmış olması gerekiyor aksi halde Voyager Digital’in anlaşmadan vazgeçme hakkı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!