Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yatırım Konusunda Varlık Fonlarıyla “Görüşme” Halinde

Dünya genelindeki regülatörlerle olan ilişkisini iyileştirmeye çalışan Binance, bu süreç içerisinde bazı varlık fonlarıyla da görüşmeler yürütüyor.

Financial Times’a konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, hangileri olduğunu açıklamadan bazı ülkelerin varlık fonlarıyla görüşme halinde olduklarını söyledi.

Zhao, Binance’in varlık fonlarından yatırım alması halinde regülatörlerin Binance’e yönelik “algılarının ve ilişkilerinin” iyileşebileceğini düşünüyor.

Çin’de kurulmasının ardından 2017 yılında Çin pazarından çekilen ve herhangi bir merkez ofisi olmadan faaliyet gösteren Binance, bu yıl boyunca Asya’daki, Avrupa’daki ve Kuzey Amerika’daki birçok regülatörden çeşitli sebeplerle uyarı aldı.

Yasal uyumluluk çalışmalarına ağırlık vermeye başlayan Binance’in adımlarından biri, yeni bir merkez ofis kurmak olacak.

Changpeng Zhao, varlık fonlarından yatırım almanın bu hususta yardımcı olabileceğini düşünse de, “Ama bu bizi spesifik ülkelere bağlayabilir ki bu biraz dikkatli olmak istediğimiz bir nokta.” yorumunu ekledi.


Görsel: Changpeng Zhao, İstanbul’da (Koin Bülteni arşivi)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!