Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’da Kilitli Olan Toplam Varlık Değeri 14 Milyar Doları Aştı

TRON Vakfı, her hafta yaptığı gibi bu hafta için de bir rapor yayınladı ve şirketteki son gelişmeleri yatırımcısı ile paylaştı.

Tron ağındaki işlem kayıtlarını gösteren TRONSCAN’den 15 Kasım’da alınan verilere göre, Tron’da kilitli olan toplam varlık değeri (TVL) son bir ayda 2 milyar dolar artarak 14 milyar dolara ulaştı ve yeni bir rekor kırdı. Tron hesaplarının toplam sayısı ise 62 milyonu aştı.

Tron Vakfı paylaştıkları haftalık veride, TRX’in bu haftaki sirkülasyon piyasa değerinin 8 milyar dolar ve kümülatif ticaret hacminin 19.8 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Vakıf, aynı zamanda Android cüzdanı fonksiyonlarına yeni bir özellik eklediğini duyurdu. Yeni eklenen özellikten sonra kullanıcılar artık sözleşme adresi üzerinden bağımsız olarak özel tokenlar ekleyebilecekler.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı alan VanEck, 102 milyon dolar değerine sahip yaklaşık 800 milyon adet TRX’i elinde bulunduruyor.

Geride bırakılan hafta boyunca yaklaşık %10,5‘luk değer kaybı yaşayan TRX, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 0,1021 dolardan işlem görüyor.

TRX, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 29. kripto para olarak yer alıyor. Koinin günlük işlem hacmi ise 2.306.806.218 dolar.


Görsel: Tron logosu, Koin Bülteni tarafından oluşturulmuştur
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!