Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yatırımcısı Logan Han: Ethereum Fiyatı Yükselecek

Binance kripto para borsasında yatırımcı olan Logan Han, Ethereum (ETH) fiyatı için güçlü bir iddiada bulundu. Geçtiğimiz günlerde ABD dolarında görülen büyük sıçramanın ardından %30 oranında düşerek 370 dolar seviyesine gerileyen Ethereum, Han’a göre bullish bir eğilim gösteriyor.

Logan Han, şu anda 374 dolar seviyesinde işlem gören Ethereum fiyatı için parabolik yükseliş trendi öngördüğünü açıkladı. Geçmişteki 490 dolarlık zirvesinden hala geride olan ETH, analistlere göre genel olarak pozitif bir görünüm sergiliyor.

Ethereum Fiyatı Artacak

Binance‘de yatırım yapan analist Logan Han, Twitter’da bir analiz paylaştı. İddiasına göre, Bitcoin’de görülen V şeklindeki trend yönü değişimi Ethereum’da da görülecek. Han, 2017 yılının sonunda ETH’de görülen fiyat hareketinin 2018’de yaptığı büyük sıçramaya da atıfta bulundu. Bu da analiste göre ETH’nin yükseliş trendine gireceğinin bir göstergesi.eth-fiyatı
Han, geçtiğimiz günlerde Ethereum’un orta vadede 500 dolara kadar yükseleceğini tahmin ettiğini söylemişti. Paylaştığı son grafikle birlikte bu tahminini pekiştiren Han, kısa ve orta vadede Ethereum için olumlu bir tablo görüldüğünü belirtti. Bu iddia, başka analistler tarafından da desteklendi.

ETH 400 Dolara Sıçrayabilir

Teknik analist The Crypto Cactus de Ethereum için olumlu yorumda bulunan bir diğer teknik analist. The Crypto Cactus’e göre eğer ETH 380 dolar seviyesinde bir destek noktası oluşturabilirse önümüzdeki haftalarda ETH fiyatı 400 dolara tırmanabilir:

“ETHUSD: 380 dolar seviyesi destek noktası olursa piyasanın bir iyileşme beklediğini görmüş oluruz. Bu durumda ETH fiyatının bullish olduğunu ve 360 dolar seviyesine erişeceğine de şahit oluruz. Fiyat bu seviyelerin üzerinde seyretmeye devam ederse 280 doları yeniden test etme şansı da her geçen gün daha da azalacaktır.”

ethereum-fiyatı

ETH Fiyatında Düşüş Bekleniyor Mu?

Analistler, Ethereum fiyatındaki yükselişin önündeki tek engelin ABD teşvik paketi görüşmelerinde meydana gelebilecek gecikmeler olduğunu öne sürüyor. Geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Donald Trump’ın teşvik paketi görüşmelerini başkanlık seçimlerinden sonraya ertelemesinin ardından altın, borsa ve kripto para dahil birçok piyasada ani fiyat düşüşleri yaşanmıştı. Bu nedenle Başkan Trump’ın konuyla ilgili yapacağı hamleler sonucunda piyasanın yönünde değişimler olabileceği analistlerin beklentisi dahilinde bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!