Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Ripple Anketi: XRP 100 Dolar Olur Mu?

Twitter üzerinde XRP_Cro’nun paylaştığı dev Ripple (XRP) anketi, XRP yatırımcıları hakkında ilginç detaylar sundu. 1000 kişinin üzerindeki XRP yatırımcılarıyla gerçekleştirilen ankete göre, yatırımcıların %72.4’ü XRP’nin ilerleyen zamanlarda 100 USD’ye çıkacağına inanıyor.

XRP, son iki yıl içerisinde yüksek bir fiyat hareketliliği sergilemiş olmasa da yatırımcıların anket sonuçlarına göre koin hakkında pozitif bir tutum içerisinde olduğu görülüyor. XRP_Cro adlı kullanıcının Twitter üzerinde paylaştığı ankette, katılımcıların büyük bir kısmının XRP ile ilgili olumlu cevaplar verildiği görülüyor.

Ripple (XRP) Anketi Hakkında İlgi Çeken Detaylar

  • Demografik Sorular: Ankete göre, yatırımcıların çoğu 23-50 yaş aralığında, %88.9’u erkek, %81.1’i iş sahibi ve %47.9’u ABD’de yaşıyor. 
  • Yatırım Soruları: Ankete katılanların %68’i zengin olma arzusu nedeniyle XRP yatırımı yaptığını belirtmiş. Katılımcıların %50’si de ellerinde 10.000 – 50.000 dolar arasında değişen miktarlarda XRP bulundurduklarını söylemiş. Bunun yanında, XRP yatırımcılarının büyük çoğunluğunun uzun vadeli yatırımı tercih ettiği de görülüyor (%94.3).
  • Fiyat Tahmin Soruları: Yatırımcıların %31.8’i XRP’nin 2020 yılının sonunda 0.5 – 1 $ arasında olacağına inanıyor. CoinGecko’nun verilerine göre şu anda XRP fiyatı $0,25. Fakat katılımcılar, XRP’nin 100 doları görüp göremeyeceği sorusuna %72.4 oranında “Evet” cevabını vererek pozitif bir tutum sergilemişler.
  • Diğer Sorular: Katılımcılar, gelecekte görülecek boğa rallisinde hangi kripto paranın (BTC, ETH, XRP ve VET) en büyük yatırım getirisi (ROI) sağlayacağı sorusuna %77.9 oranında XRP yanıtını verdiler. “Yatırım yapmanız için size 10.000 dolar verilse, tüm parayı sadece bir tek varlığa yatırmanız ve 2025 yılına kadar elinizde tutmanız istense hangi finansal varlığı seçerdiniz?” sorusuna ise katılımcıların %85.6’sı XRP cevabını vermiş. Diğer şıklar arasında altın ve gümüş, gayrimenkul ve blue chip bulunuyor.

XRP Yatırımcıları En Çok Ripple CTO’sunu Seviyor

Anketin diğer kısmında yatırımcılar, XRP CTO’su David Schwartz’ı %62.4 oranıyla tercih ettiklerini belirtmiş. Ardından ise Ripple CEO’su Brad Garlinghouse geliyor. En çok tercih edilen XRP teknik analisti ise Blockchain Backer oldu. Şıklarda bulunan diğer analistler ise Mrlevelup/Awake, DJ.Y Investing ve Credible Crypto. XRP ve Ripple haberlerindeki favori içerik üreticisi sorulan katılımcılar ise Crypto Eri (%36.8) ve The Bearable Bull’u (%24.9) ilk sıralarda tercih ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!