Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları listelediği özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance’in 12 Aralık tarihinde yaptığı duyuruya göre borsa, TSİ bugün saat 11.00’de Innovation Zone platformunda Magic’i (MAGIC) listeleyecek.

Yaptığı açıklamada MAGIC yatırma işlemlerinin başladığını, MAGIC çekme işlemlerinin ise listelenme tarihinden tam bir gün sonra başlayacağını söyleyen Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara MAGIC/BTC, MAGIC/BUSD ve MAGIC/USDT olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Arbitrum altyapısını kullanan metaverse projesi Treasure’ın yerel token’ı MAGIC; NFT işlemleri, staking, yönetişim ve projenin oyunu için kullanılan bir kripto para birimidir.

Ayrıca Binance tarafından yapılan açıklamaya göre MAGIC, yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole ve çapraz marjin işlemlere eklendi. Borsa, sunduğu yeni opsiyonlar ile MAGIC yatırımcılarına BUSD ve USDT paritesinde paritesinde izole ve çapraz marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!