Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Binance Haberi ile Uçuşa Geçti

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Magic’i (MAGIC) listeleyeceğini duyurmasının ardından altcoin uçuşa geçti.

Binance, TSİ bugün saat 11.00’de Innovation Zone platformunda Magic’i (MAGIC) listeleyeceğini duyurmasının ardından altcoin, büyük bir yükseliş yaşadı.

Listeleme haberi öncesi 0,516 dolar seviyelerinde bulunan MAGIC, Binance açıklamasıyla birlikte 0,848 dolar seviyelerine kadar artarak %60’dan fazla yükseliş performansı gösterdi ve yazım esnasında 0,82 dolardan işlem görüyor.

Arbitrum altyapısını kullanan metaverse projesi Treasure’ın yerel token’ı MAGIC, NFT işlemleri, staking, yönetişim, projenin oyunu için kullanılıyor ve halihazırda birçok borsada işlem görüyor.

MAGIC’in işlem gördüğü en büyük borsalar arasında OKX, Bitget, MEXC ve en büyük merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Uniswap yer alıyor.

Son yaşadığı yükselişle en değerli kripto para birimleri arasında 175. sıraya yükselen MAGIC, ayrıca son 30 günde de %170’den fazla yükseliş yaşadı. Geçtiğimiz yılın son günlerinde piyasaya sürülen MAGIC, 6 dolarlara kadar yükseliş performansı göstermiş ama ayı piyasasının etkileriyle 0,2 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!