Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Kripto Para Platformunu Satın Aldı!

Binance sonunda uzun süredir beklenen türev ürün platformunu hayata geçirmeye başladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance bugün yaptığı bir açıklama ile JEX isimli kripto para alım satım platformunu bünyesine kattığını ifade etti. JEX’in en büyük özelliği ise hem spot hem de türev ürün alım satım işlemlerini sunuyor olması.

Firma bundan sonra Binance JEX olarak marka değişimine gidecek ve Binance kullanıcılarına türev kripto para ürün imkanı sunacak. Türev kripto para ürünleri arasında vadeli işlem sözleşmeleri gibi ürünlerin yanı sıra perpetual sözleşmeler de yer alacak. Borsanın buna ek olarak ikisinin karşımı olan perpetual vadeli işlem sözleşmesi opsiyonu da sunacağı ve bunun 20 kata kadar kaldıraçla beraber BTC/USDT paritesi için geçerli olacağı gelen bilgilerden birisi.

The Block’un isimsiz kaynaklardan aldığını iddia ettiği bir bilgiye göre ise Binance’nin türev ürün platformu 3 Eylül tarihinde ilk testlerine başlayacak ve yakında piyasaya sürülecek. Binance bunun yanı sıra bugün Twitter üzerinden yaptığı bir başka duyuru ile kullanıcılara iki olası vadeli işlem platformundan biri hakkında seçim hakkı sunacağını ve  oylarıyla kazanan platformu seçenlerin binlerce dolarlık BNB ödülüne kavuşacağını açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment