Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su Arthur Hayes Kayıplarda!

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından birisi olan BitMEX‘in CEO’su Arthur Hayes resmen kayboldu. Hayes özellikle geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ABD’li regülatör CFTC’nin borsaya karşı inceleme başlatacağı haberlerinden sonra sırra kadem bastı.

Bundan öncesinde özellikle sosyal medya platformunda bir hayli aktif olan ve günlük olarak açıklamalarda bulunan ünlü CEO, neredeyse Temmuz ayının ortalarında ünlü Bitcoin eleştirmeni Nouriel Roubini ile yaptığı canlı münazaradan sonra sosyal medyaya giriş yapmadı. Sadece Hayes’in değil aynı zamanda BitMEX’in de hesapları hem CFTC hem de Roubini olaylarından sonra birkaç gün hiçbir gönderi paylaşmadı. Daha sonra BitMEX hesabı normale dönse de Hayes’ten hala bir haber yok.

Hayes 31 Temmuz tarihinde ormandan attığı bir fotoğrafla kullanıcılarına Eylül ayında görüşürüz dedi ve bundan sonra tek fotoğraf içeren bir gönderi daha paylaştı. Eylül ayına girmiş olmamıza rağmen Hayes’in hala ortalarda gözükmemesi ve bu esnada CFTC’nin inceleme kararının derinleşiyor gibi gözükmesi birçok borsa kullanıcısını endişelendirmekte.

BitMEX özellikle CFTC haberi sonrası borsadan çekilen milyonlarca dolarlık BTC ile gündeme gelmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment