Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Yeni Eğitim Girişimi Öğren ve Kazan Programını Başlattı: “Binance EduFi”

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, kripto para ve blockchain ile ilgili eğitici bilgilere yer verdiği platformu Binance Academy üzerinde yeni eğitim girişimi öğren ve kazan programını başlattı.

Binance, 25 Mart tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda kullanıcıların blockchain endüstrisindeki önemli konuları öğrenirken kripto para kazanmalarını sağlayacak “EduFi” olarak adlandırdığı öğren ve kazan programını başlattığını duyurdu.

Kullanıcılar, program kapsamında bir dizi eğitim görevini tamamladıktan sonra önceden belirlenmiş miktarda kripto parayı kazanmaya hak kazanacak. Eğitim görevleri arasında makaleleri okumak, kısa videoları izlemek ve sınavları geçmek yer alıyor. Programa katılmak isteyen kullanıcıların, kimlik doğrulama sürecini tamamlaması ve Binance Kullanım Koşullarına uyması gerekiyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) konu ile ilgili;

Kripto dünyayı değiştiriyor. İnsanların oynadıkça kazandığı GameFi’yi zaten gördük ve şimdi insanların öğrenirken kazanabilecekleri Binance EduFi‘yı yarattık. Kullanıcılarımıza, daha bilinçli yatırım kararları verebilmeleri için blockchain teknolojisi ve kripto para birimi projeleri konusundaki anlayışlarını geliştirmek için en iyi araçları sunmak istiyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Düzenli olarak güncellenecek olan programın ilk kısmında 25 Mart‘tan itibaren yer alacak projeler arasında Terra (Luna, ANC, UST), WOO Network, Polkastarter (POLS) ve ANKR bulunuyor. Kullanıcılar, önceden belirlenmiş 600.000 dolarlık ödül dahilinde tamamladıkları etkinliklere bağlı olarak token kazanabilecekler. Programın diğer kısımları ilerleyen tarihlerde Binance tarafından duyurulacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!