Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Yeni Merkezi Olmayan Borsasındaki Hataları Tespit Edecek Kullanıcılarına 10 Bin Dolara Kadar Ödül Verecek

Merakla beklenen ve üzerinde ciddi bir emek sarf edilen merkezi olmayan borsa (DEX) versiyonunu tam sürüme geçirmeye hazırlanan Binance, bu yeni merkeziyetsiz borsadaki sistemsel hataları tespit edenlere ödül vereceği bir yarışmanın duyurusunu yaptı.

Binance’den yapılan açıklamada, Binance Chain adı verilen bu yeni borsanın sistemindeki sıkıntıları tespit eden kişilere, 10 bin dolara kadar BNB verileceği kaydedildi. Şu anda test sürümünde olan borsa, Binance yönetim ekibi tarafından çok ciddi bir ilgi görürken, görünüşe göre dev şirket; resmi açılışın olabildiğince sorunsuz olmasını istiyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ilgili raporların https://bugcrowd.com/binance adlı adrese gönderilmesi gerektiği ifade edildi. Aynı zamanda bulunan güvenlik açıklarının ve sıkıntıların boyutuna göre ödüller, 10 bin dolara kadar çıkabilecek ve bu durum, bulunan her bir açık için geçerli olacak.

Binance’den yapılan açıklamada, sadece ilk olarak saptanan ve gönderilen raporlardaki güvenlik açıklarına ödül verileceği ifade edilirken, ilkinden sonra gelen benzer raporlara ise herhangi bir ödül verilmeyeceği ifade edildi.

Bilindiği üzere borsa, geçtiğimiz günlerde bir Simüle Trading yarışması başlatmıştı. Borsayı daha fazla kişinin kullanması ve daha fazla insanın aşina olması için yapılan bu yarışmada, 10 bin BNB ödül kazanma şansı da var.

Son günlerde birbiri ardına yeni haberler ve gelişmeler ile sektörde yer alan Binance, aynı zamanda BNB’nin gösterdiği performans ile de dikkat çekiyor. BNB, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 11,32 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment