Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yine “Sessiz Bir Değişim” Yaptı

Binance kripto para borsası 2020 yılında bir önceki yıla kıyasla çok fazla girişime imza atmasa ve genellikle sıkıntılarla anılsa da geçtiğimiz günlerde büyük bir duyuruda bulunmuştu.

Binance Card Ortaklığında Sorun Mu Çıktı?

Coinbase kripto para borsasından sonra Binance de kendi banka kartını piyasaya süreceğini açıkladı. Binance Card‘ın ilk tanıtımında kartın üzerinde Visa ibaresinin yer alması ise ilk başta dikkat çekmemişti. Birçok kullanıcı tarafından Visa ile ortaklık yapıldığı düşünülse de birkaç gün önce Binance Card’ın sitesinde sessiz bir değişiklik yapıldığı görüldü.

Yapılan ilk duyurudaki VISA ibares, sessiz değişiklik sonrası ortadan kayboldu. Binance konu hakkında hiçbir açıklama yapmasa da yayınlanan ilk duyuru tweet’inde Visa ortaklığının belirtilmiş olması bu konuda bir sıkıntı yaşanmış olabileceğini düşündürüyor.

Binance Card’ın internet sitesine girildiğinde VISA ibaresinin ortadan kaldırıldığı görülüyor. Binance aslında Türkiye için sunduğu Akbank direkt para yatırma hizmeti için de benzer bir durum yaşamış ve daha sonraki günlerde ortaklığın bittiği açıklanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment