Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcılara XRP Kapısı Açıldı!

Önde gelen kripto para depolama sağlayıcılarından olan Anchorage Trust Company, yeni yayınladığı bir açıklamasında XRP‘yi listelediğini açıkladı. Anchorage bu listelemeyi yaparak aslında kurumsal yatırımcılara ve büyük fonlara XRP depolama imkanı sundu ve XRP’nin kullanımını da arttırmış oldu.

Şirket 2 Nisan tarihinde yaptığı duyuruda sadece depolama çözümü değil, aynı zamanda staking, airdrop ve depolama üzerinden alım satım hizmeti de sunduklarını belirtti. Anchorage kurucu ortağı ve Başkanı Diogo Monica konu hakkında yaptığı açıklamada XRP desteğinin önemli bir hamle olduğunu belirtti.

Şu an için sadece kurumsal yatırımcılara sunulacak olan XRP depolama hizmetinin gelecekte arttırılabileceği ve ek fonksiyonlar ile kurumsal yatırımcıların XRP yatırımlarının arttırılabileceğinin de sinyalleri verildi. Kurucu, XRP’nin sunduğu işlevselliğin müşterilerin talep etmesi halinde ödeme kanalları için de kullanılabileceğini vurguladı.

Kripto para sektöründe yükselişi getiren grup olarak bilinen kurumsal yatırımcıların yeni bir platform üzerinden XRP depolama imkanına kavuşması ise oldukça büyük bir gelişme.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment