Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yöneticisi, Pump&Dump Gruplarıyla İlgili Türkiye’de Konuştu: Buna İzin Vermeyeceğiz!

Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşen Blockchain etkinliğinde Binance Uluslararası pazarlama danışmanı Ted Lin, borsalar ile ilgili bir konuşma yaptı.

Lin’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

”Öncelikle öğrenmelisiniz. Daha sonra da gelişmeleri takip edip buna göre pozisyon almalısınız. Sonrasında yatırım yapabilir ya da kendi projenizi üretebilirsiniz. Bunların hepsi birer opsiyon.”

”Binance olarak 180 farklı ülkeden kullanıcımız var. Aynı zamanda da 39 farklı çalışanımız var. Bize gelen projelerin yüzde 3’ünden azını kabul ediyoruz. Bu işi çok iyi yapan bir inceleme ekibimiz var. Binance’de listelenen koinler belli bir filtreden geçiyor ve koca bir piyasasının en iyi projelerini seçmeye çalışıyoruz. Binance olarak 13 farklı dilde hizmet veriyoruz ve uzun bir süredir Türkçe’yi de listemize ekledik. Geliştirilmesini istediğiniz bir şey varsa, tabii ki bize söyleyebilirsiniz çünkü size hizmet için burdayız.”

”Müşteri hizmetleri konusunda da kendimizi geliştirebiliriz. Olayların yüzde 80!’i 24 saat içinde halloıluyor ve müşterilerimizin yüzde 95’i hizmetten mennun kalıyor. Aynı zamanda yakın dönemde canlı chat deteği de sunacağız.”

”Binance Academy olarka da güçlü geliyoruz. İnsanları Blockchain konusunda eğitmek istiyoruz. Konuyla ilgili videolar var, oldukça bilgilendirici makaleler var. Son olarak çeşitli terimlerin anlamlarını içeren önemli bir kaynağımız da var. Eğer yakın dönemde kripto para tradingi ile ilgilenmesiniz bile, sizler için mükemmel bir kaynak sunmuş durumdayız.”

”Topluluklara da önem veriyoruz. Çeşitli yarışmalar düzenliyoruz, hediyeler veriyoruz, listelenme yarışmaları yapıyoruz. Yarın da İstanbul’da böylesi bir hediyelerimiz olacak. İstanbul motifli tişörlter dağıtacağız.”

”Sosyal medyada da daha aktif olmalıyız. Rakamlarımız kötü değil ancak bu konuda kendimizi geliştirmeliyiz. Şeffaflık noktasında da sürekli olarak raporlar yayınlıyoruz. Her çeyrek BNB yakacağız demiştik ve bunu yapmaya devam ediyoruz. Koin yakmanın mantığı aslında biraz da topluluğa bir şeyler verebilmek. Her dönem, karımızın yüzde 20’si ile BNB alıp bu aldığımız tokenleri yakıyoruz ve bu sayede topluluğa hizmet etmiş oluyoruz.”

”Ekosistemimiz sadece borsadan ibaret değil. Binance Labs, İncubator programları, Binance İnfo ve benim favorim Binance Academy. Tüm bu platformlar ile birlikte, çalışmalarımız devam ediyor. Kullanıcı odaklı çalışmaya, kullanıcı dostu olmaya ve piyasayı daha iyi bir hale getirmeye çalışacağız.”

Lin, ayrıca Pump ve Dump grupları ile ilgili de ilgi çekici açıklamalar yaptı. Lin, şunları söyledi:

”Bu bir kere çok yanlış bir şey. Bu konu ile ilgili çalışmalar yapacağız. Konuyla ilgili bu tarz olayları olmadan önce engellemeye çalışıyoruz. Bu çok yanlış ve çok kötü bir yaklaşım. Borsa olarak buna izin vermek istemiyoruz. Gereken önlemleri alacağız. Bu noktada tabii ki sizlerle birlikte bunu başarmak istiyoruz. Buna izin vermeyi aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment