Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Yüksek Getiriye Sahip “High-Yield Center” Staking Programını Başlattı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 10 kripto para birimi için yüksek getiriye sahip bir staking programı başlattı.

Binance, 17 Şubat tarihinde yayınladığı blog gönderisinde yatırımcıların varlıklarını stake ederek %104,62‘e varan kazanç elde etmelerini sağlayacak bir staking programı olan “High-Yield Center”ı (Yüksek Getiri Merkezi) resmi olarak başlattığını duyurdu.

Programa dahil edilen kripto para birimleri arasında Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Axie Infinity (AXS), Polygon (MATIC), VeChain (VET), Cadano (ADA), Near (NEAR), Avalanche (AVAX), PancakeSwap (CAKE) ve Terra (LUNA) yer alıyor.

Duyuruya göre 17 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 05:00′de başlatılan program ilk gelene ilk hizmet esasına göre çalışacak. Ayrıca duyuruda faiz ödemelerinin günlük olarak yapılacağını belirten Binance faiz hesaplamasının stake edilen varlıkların onaylanmasından bir sonraki gün saat 03:00‘den ilgili ürünün süresinin sonuna kadar olduğuna yer verdi.

Staking programında en yüksek getiriyi %104,62 standart yıllık faiz oranı ile Axie Infinity sağlarken en düşük getiriye sahip kripto para birimi konumunda ise %7,32 standart yıllık faiz oranı ile VeChain bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!