Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, İsrail’deki Faaliyetlerini Durdurdu

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsası Binance, regülatörlerin talebinin ardından İsrail’deki tüm faaliyetlerini durdurdu.

Yerel haber sitesi Globes’un hazırladığı bir rapora göre İsrail Serbest Piyasa Kurumu, Binance’den İsrail’deki faaliyetlerini netleştirme talebinde bulundu ve İsraillilere sağladığı hizmetlerin türü ve faaliyet gösterdiği lisanslar hakkında açıklama istedi.

Serbest Piyasa Kurumu’u yaptığı açıklamada, Binance’in lisans problemi çözülene kadar tüm faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Dünyanın en çok bilinen kripto para borsası Binance, dünya çapında birçok regülatör tarafından inceleme altında bulunuyor. 2021 yılının temmuz ayında İngiltere finansal gözlemcisi FCA, ülkede faaliyet göstermesine karşı uyarılarda bulunmuştu. Ayrıca Kanada’nın Ontario eyaletindeki Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC), yayımladığı basın duyurusuyla Binance’in Ontario’daki menkul kıymet yasaları uyarınca bir sicil kaydının bulunmadığını duyurmuştu

Yerel kripto platformu CryptoJungle’ın kurucusu Ben Samocha, Binance’in İbranice dil desteğini ve yerel para birimi desteğini kaldırdığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!