Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Castle Island Ventures, Web3 Start-up’ları İçin 250 Milyon Dolar Yatırım Yapacak

Daha öncelerde Fidelity’de çalışan Nic Carter ve Matt Walsh tarafından kurulan yatırım şirketi Castle Island Ventures, internet altyapısı ve finansal hizmet inşa eden start-up projelerine 250 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. 

Bu fonun şirketin üçüncü fonu olduğu belirten Castle Island, 30 milyon dolarlık ilk fonunu 2018 yılında başlatmıştı. Ardından 2021 yılında 50 milyon dolarlık bir fon daha açıklayan şirket son olarak 250 milyon dolar yatırım yapacağını söyledi.

Castle Island’ın daha önce yatırım yaptığı şirketler arasında varlık yönetimi şirketi Bitwise, kripto borç sağlayıcısı BlockFi, Casa, ErisX, Matrixport, MoonPay ve River Financial gibi şirketler yer alıyor.

Şirket 16 Şubat tarihinde blog sayfasından yaptığı paylaşımda, “Açıkladığımız yeni fon ile halka açık blockchain tabanlı şirketler kuran vizyoner girişimcilere ortak olma misyonumuzu destekleyecek.” dedi.

Şirket ortağı Matt Walsh gönderide, şirketlerinin finansal hizmetler sektöründeki değişimi etkileyeceğine inandığı firmalara yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!