Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, ZenCash’i [ZEN] Listeleyeceğini Duyurdu! Yüzde 45 Yükseliş Yaşandı

Binance kripto para dünyasındaki yatırımcılar tacirler için öncü kripto para borsalarından bir tanesi. 2014 yılında hayata geçirilen borsa, diğer kripto para borsalarına nazaran daha düşük işlem ücreti ve daha yüksek işlem güvenliği sağlaması ile tanınıyor. Kripto para piyasalarındaki lider kripto para borsalarından birisi ve bu özelliği sebebiyle çoğu kripto paranın kaderini belirlemede önemli bir etkene sahip.

Sabah saat 8:30 civarında bir duyuru yapan Binance, Zencash’i borsada listeleyeceğini müjdeledi. Zencash 23/05/2018 tarihi itibariyle ZEN/BNB, ZEN/BTC ve ZEN/ETH şeklinde işlem görecek. Yatırımcılar tarafında ticari işlem için bekleme sürerken platforma ZEN yatırmaya başlayabilecekler.

ZenCash [ZEN], zk-SNARKS tarafından güç sağlanan bir gizlilik koini. Bu birim adeta kökten bir şeffaflık ve güvenilirlik unsurlarına sahip tamamen başka bir endüstri kuruyor. Bu teknoloji herhangi bir üst veri bilgisi sızdırmadan takip edilemez bir şekilde işlemi bitirmesiyle biliniyor. Cüzdan üzerinde sadece işlemin yapıldığına dair kanıt bulunuyor. zk-SNARKS kripto para dünyasında gizlilik protokolünün önde gelen şirketlerinden birisi.

ZenCash [ZEN] basın saatine göre kripto para piyasalarında 85. sırada yer alıyor. Birim fiyatı olan 49.06 dolara sahip olan ZenCash şu an için 191 milyon milyon dolarlık toplam piyasa hacmi ile son 24 saat içerisinde %45.18 artış gösterdi.

HeatSeeker isimli bir Twitter kullanıcısı konu hakkında şu yorumda bulundu:

”Neler oluyor millet? Cidden mi? Dolar işe yaramaz bir itibari para. Bu sebeple doları bununla destekleyelim. İtibari para sizin olanı almaya geldi. Biraz #dogecoin alın, biraz #Litecoin alın, biraz #bitcoin alın ama sakın bu trene binmeyin.”

Başka bir twitter kullanıcısı olan 1cyborgatrom:

”Bu muhteşem bir haber!!!!! Daha çok kurumsal şirket parasının daha güvenli yatırım işlemlerinde kullanılabilmesini sağlayacak. Dünyadaki en iyi borsa!!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment