Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Listelenecek Altcoin, Coinbase’in Projesini Geride Bıraktı

Manta Network’ün Layer 2’si Manta Pacific, platformdaki varlıkların değeri bakımından Coinbase’in Base projesini geride bıraktı.

L2Beat verilerine göre Manta Pacific, platformdaki 848 milyon dolar değerindeki varlık ile 754 milyon dolarlık varlığın bulunduğu Base’yi geçti.

Ana blockchainlerin üstüne inşa edilen Layer 2 blockchainleri, ağlardaki tıkanıklıkların önüne geçmek ve işlem ücretlerini düşürmek için kullanılıyor.

Manta Network, geçen ay yaptığı açıklamayla platforma Ethereum (ETH) ve stablecoin yatıran kullanıcıların, bunlar üstünden getiri kazanmaya başladığını duyurmuştu.

Coinbase tarafından desteklenen Layer 2 projesi Base, Coinbase ürünleriyle ve kullanıcılarıyla bağlantılı merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) geliştirmeyi kolaylaştırıyor.

Manta ise geçtiğimiz gün Binance tarafından borsanın 44. Launchpool projesi olarak tanıtılmıştı. Kullanıcılar, şu an için BNB ve FDUSD mevduatları üstünden MANTA elde edebiliyor. Borsa ayrıca iki gün sonra Türk lirası dahil olmak üzere birkaç farklı pariteyle MANTA’yı listelemeye hazırlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!