Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin’in Tweet’i Fırsatçı Meme Coin Yatırımcısını 3 Günde Zengin Etti!

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin’in sosyal medyadan verdiği yanıtı fırsata çeviren yatırımcı kısa sürede yarım milyon dolardan fazla kazandı.

Vitalik Buterin 14 Ocak günü bir blokzinciri geliştiricisinin Zuzalu entegrasyonuyla alakalı teknik bir gönderisine cevap verdi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bu durumu fırsat olarak gören ve hemen harekete geçen bir yatırımcı, merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap üzerinde yer alan Zuzalu isimli bir meme coin’e bin dolar değerinde 0,4 Ethereum yatırdı ve karşılığında 58 milyon ZUZALU satın aldı.

Yatırımcı 0,4 ETH’lik bu hamlesi sayesinde sadece 3 gün içerisinde 490 bin dolar kazandı. Elindeki varlıkları sattıktan sonra projeye karşı ilgisini kaybetmeyen yatırımcı kısa süre sonra 69,19 milyon ZUZALU satın almak için 25 bin dolar değerinde 10 ETH daha harcadı. Ardında yine birkaç gün sonra  42,05 milyon ZUZALU’yu 55,6 ETH karşılığında sattı.

Habere konu olan yatırımcının elinde halhiazırda 378 bin dolar değerinde 27,14 milyon ZUZALU bulunuyor. Yatırımcının kısa sürede elde ettiği kar yarım milyon doları aştı.

ZUZALU isimli meme coin Buterin’in aslında konuyla alakası olmayan bir gönderiye verdiği yanıtın ardından bu yana %11.376 değer kazanarak 0,00022 dolar seviyesinden 0,0241 dolara ulaştı. ZUZALU yazım esnasında 0,0117 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!