Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 1 Milyon Dolarlık Airdrop: Detaylar ve Tarihler Belli Oldu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 1 milyon dolarlık airdrop duyurusu yaptı.

Binance 22 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 1 milyon dolarlık airdrop ile alakalı duyuru paylaştı.

Binance, Inscriptions Marketpace adı verilen pazar yerinde etkinlik dönemi boyunca doğru kuralları uygulayan kullanıcılara RATS, AINN, BDIN, MMSS, BIDP, BRC20.com, ORNJ, NEWU, MUBI, INDS, DEPD, ROUP ve ITNP olarak sağlanacak 1 milyon dolar değerinde token’ın dağıtımını gerçekleştirecek.

Katılmak isteyen kullanıcıların sitede yer alan “Join Now” seçeneğine tıklaması gerekmektedir. Kullanıcılar, etkinlik dönemi boyunca her airdrop haftasında verilen tabloya göre airdrop ödülünden hak kazanma şansı yakalayacak. Ödül için en az bir kere başarılı alış veya satış işlemi gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Toplam 6 hafta sürecek etkinlikte kullanıcılar her hafta 2 farklı token seçeneği bulunuyor. Örnek olarak ilk hafta, TSİ 22 Şubat saat 16.00 ile 29 Şubat saat 02.59 arasında RAST veya AINN tokenlerından en az bir alım ya da satım işlemi gerçekleştirilmelidir.

Hafta bitiminde yapılacak sıralamaya göre 1. ila 24. sıradaki kazananlar her biri 1.000 dolar değerinde RATS, 25. ila 124. sıradaki kazananlar ise her biri 1.000 dolar değerinde AINN tokenı kazanacaktır.

Binance her ödülün gerçek değerinin anlık olarak değişebileceğini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!