Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 11 Altcoin İçin Delist Alarmı Geldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, toplamda 11 altcoin için delist sinyali verdi.

Bugün yapılan açıklamaya göre Binance, üstüne izleme etiketi yapıştırdığı altcoinlerin arasına 11 isim daha ekledi.

Yakından takip edecek

Binance’nin açıklamasına göre Balancer (BAL), Cortex (CTXC), PowerPool (CVP), Convex Finance (CVX), Dock (DOCK), Kava Lend (HARD), IRISnet (IRIS), MovieBloc (MBL), Polkastarter (POLS), Status (SNT) ve Sun (SUN) da listeye eklendi.

Binance’nin izleme etiketi yapıştırdığı altcoinler, borsada yer alan diğer altcoinlere kıyasla daha yüksek volatiliteye ve risk seviyesine sahip. Binance, bunları yakından takip ederek düzenli olarak incelemeler yapıyor.

Binance’nin açıklamasına göre bu altcoinler, incelemelerin ardından borsanın kriterlerini karşılamamaları halinde borsadan delist edilebilir. Bu kriterler arasında altcoin ekibinin projeye ne kadar bağlı olduğu, işlem hacmi ve likiditesi, ağın ve akıllı sözleşmenin istikrarı, sağlıklı ve sürdürülebilir bir ekosistemin kurulması için ne kadar çalışıldığı yer alıyor.

İki proje listeden çıktı

Binance kullanıcılarının izleme etiketli altcoinler ile işlem yapabilmesi için her 90 günde bir test çözmesi gerekiyor. Son güncellemeyle birlikte üstünde izleme etiketi olan altcoin sayısı, 30’u geçti.

Binance, bu listeye 11 yeni isim eklerken 2 projenin de listeden çıktığını duyurdu. Bunlar, Enzyme (MLN) ve Horizon (ZEN) oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!