Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 3 Altcoin İçin Daha Delist Kararı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 altcoin’i vadeli işlemlerde bulunan COIN-M (Coin Marjinli) tarafından delist edeceğini açıkladı.

Binance 23 Aralık Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Gala (GALA), Zilliqa (ZIL) ve VeChain’i (VET) vadeli işlemlerin COIN-M tarafından tamamen kaldırarak delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, belirtilen varlıkların TSİ 26 Aralık 12.00’de delist edileceğini belirtirken tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapacak.

Müşterileri koruma amaçlı volatil piyasadaki riskleri önlemek amaçlı bu kripto para birimleri için böyle bir karar aldıklarını belirten Binance, sözleşmelerde kaldıraç değerlerini ayarlamak ve benzeri işlemleri “kullanıcılara belirtmeksizin” gerçekleştirebileceğini söyledi.

Yapılan duyurunun başka dillere çevrilmesi sırasında bir tutarsızlığın ortaya çıkması durumunda “İngilizce sürümün” geçerli olacağı da Binance’in yaptığı açıklamalar arasında yer aldı.

Öte yandan yatırımcılar, yalnızca COIN-M kısmından delist edilen kripto para birimlerinde normal sürekli vadeli işlemlerde pozisyon almaya devam edebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!