Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 3 Altcoin’in BUSD Paritesine Delist: Vadeliden Kaldırıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 altcoin’e ait bazı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 14 Nisan Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, STEPN (GMT), NEAR Protocol (NEAR) ve Avalanche’a (AVAX) ait Binance USD (BUSD) marjlı işlem çiftlerini vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 18.00’de belirtilen altcoin pariteleri için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve 18 Nisan saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bu iki kripto para biriminin BUSD paritelerini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD pariteleri bulunmayan NEAR, GMT ve AVAX, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, söz konusu varlıkların platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre GMT son 24 saatlik periyotta %5,5 artışla 0,396 dolardan, NEAR %2 artışla 2,23 dolardan ve AVAX %1,9 artışla 19,16 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!