Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoinler Yükseldi: Paylaşımı Kaldırdı!

Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk’ın gizemli paylaşımı, bazı altcoinlerde ciddi yükselişlere neden oldu.

Elon Musk 14 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, birbirinden bağımsız gibi görünen üç kelime yayınladı. CEO gönderisini kısa bir süre sonra kaldırsa da kullanıcılar, Multiverse (AI), Chat AI (AI) ve Aptos’da (APT) altcoinlerini gönderiyle ilişkilendirdi.

Geçmişte de Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) hakkında benzer gönderiler yayınladığı bilenen Musk, ilgili gönderisinde şu ifadelerde bulundu:

AI APT OTT!

Gönderinin ardından Multiverse (AI), Chat AI (AI) ve Aptos (APT) sırasıyla %12,03, %48,07 ve %5,42 değer kazandı. Yükselişten kısa bir süre sonra tokenlarda sert geri çekilmeler meydana geldi.

Öte yandan CEO, gönderiyi kısa bir süre sonra silme nedenini soran bir sosyal medya kullanıcısına yapay zekanın (AI) ne söylemek istediğini anladığını belirterek cevap verdi.

Coingecko verilerine göre son 30 günde -%21,5, -%46,4 ve -%7,3 değişim gösteren Multiverse (AI), Chat AI (AI) ve Aptos (APT) yazım itibariyle 0,00128834, 0,00489922 ve 12,77 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!