Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap Kripto Cüzdanı Sonunda App Store’da Yayında

En büyük merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Uniswap’in mobil cüzdan uygulaması uzun bir sürenin ardından Apple’ın App Store’unda yayına girdi. 

Uniswap 13 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, çeşitli özellikleri bünyesinde barındıran kripto para cüzdanının App Store üzerinde birçok ülke için erişilebilir hale geldiğini açıkladı.

DEX, aralık ayında yapılması planlanan lansmandan birkaç gün önce Apple tarafından reddedilen uygulamanın onayı hakkında uygulamanın “hapisten çıktığı” benzetmesini yaptı.

Cüzdan uygulamasının Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB) ve Optimism (OP) gibi katman-2 ağları ve Ethereum (ETH) ağı üzerinde sorunsuz bir deneyim sunduğunu belirten DEX, kullanıcıların WalletConnect aracılığıyla herhangi bir Ethereum uygulamasına da bağlanabileceği bilgisine de yer verdi.

Kullanıcıların, cüzdan içerisinde barındırdıkları kripto paralarının yanı sıra NFT’lerinin de taban fiyatlarına ve bu varlıklara dair çeşitli bilgilere erişebilecekleri belirtilen uygulamanın parolalarının iCloud’da saklanarak yedeklenebileceğine de dikkat çekildi.

Coingecko verilerine göre son UNI, haberin yayınlanmasından kısa bir süre sonra %5,55 değer kazanarak 6,12 dolar seviyesinden 6,46 seviyesine yükseldi. 30 gün içerisinde %0,3 değer kazanan UNI, yazım itibariyle 6,34 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!