Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap Kripto Para Cüzdanına Apple Engeli

En büyük merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Uniswap (UNI), geliştirdiği yeni kripto cüzdanını piyasaya sürme noktasında Apple engelini aşmakla mücadele ediyor.

Uniswap Labs birçok özelliği bünyesinde barındıran merkeziyetsiz cüzdanının sınırlı kullanıcı için erken erişim sürecini başlattı. Ekip tarafından yapılan açıklamada, cüzdanının lansman sürecinin Apple tarafından engellendiğine yer verildi.

Geliştirilen bu cüzdanın neredeyse bir yıldır hazır olduğunu belirten ekip, Aralık 2022’de yapmayı planladıkları lansmandan birkaç gün önce Apple tarafından reddedilmişti.

Apple lansmanımıza yeşil ışık yakmıyor ve nedenini bilmiyoruz. Belirsizlik içinde sıkışıp kaldık.

Öte yandan ekip, Apple cephesinden gelen her sorunun ve şüphenin giderildiğini fakat buna rağmen henüz bir uzlaşı sağlanamadığını vurguladı. Apple tarafından lansmanın onaylanması ve AppStore‘da listelemenin gerçekleşmesi beklenirken şimdilik sadece sınırlı sayıda kullanıcı cüzdana erken erişim sağlayacak.

Uniswap Mobil Cüzdan

Uniswap Labs tarafından geliştirilen bu cüzdan birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Cüzdan, Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Arbitrum ve Optimism (OP) ağları arasında sorunsuz çalışabiliyor. Katman-1 ve katman-2 protokolleri arasında kolayca işlem yapmaya olanak tanıyan bu cüzdan Uniswap ile tam bağlantısı sayesinde kendi içinde güvenli ve kolay alım satım imkanı da sunuyor.

Maksimum güvenliği sağlamak için Uniswap Labs, cüzdanın denetimi için Trail of Bits ile birlikte çalıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!