Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yahoo Finance Analistinden Korkutan Bitcoin Senaryosu: Bu Fiyat Olası

Yahoo Finance analisti Jared Blikre, Bitcoin’in (BTC) kripto para piyasasındaki yeni bir başarısızlıkla 13 bin dolara kadar gerileyebileceğini belirtirken Binance çöküşünün buna ön ayak olabileceğini öne sürdü.

Blikre 3 Mart tarihinde yayınlanan programda, Silvergate (SI) hakkında çıkan spekülasyonların ortasında Bitcoin’in 22.350 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ettiğini ancak yeni bir finansal başarısızlıkla fiyatın hızla 13 bin dolar seviyesine inebileceğini dile getirdi. Analist, Binance iflasının bu çöküşe ön ayak olabilme potansiyeline sahip olduğunu da ekledi.

Blikre 3 Mart tarihinde gerçekleşen düşüşün son zamanların en büyük ani düşüşlerinden biri olduğuna dikkat çekerken zincirleme bir düşüş hareketinde kripto para piyasasındaki mevcut kaldıraç da göz önünde bulundurulduğunda düşüşü yavaşlatmanın zor olacağının altını çizdi.

Uzmanlar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) iflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital’in Binance US. tarafından satın alma anlaşmasına temelsiz sebeplerle karşı çıkmasının Binance’in iflası konusunda endişelenmesinin bir işaret olabileceğine dair uyarılarda bulunmuştu.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %5,8 değer kaybeden BTC, son 24 saatte değişim kaydetmeyerek yazım itibariyle 22.354 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!