Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 5 Altcoin İçin Delist Alarmı Geldi: Fiyatlarda Düşüşler Var!

ünyanın en büyük kripto para borsası Binance, “Monitoring Tag” (izleme etiketi) kategorisine 5 altcoin eklediğini duyurdu.

Binance, diğer tokenlara oranla daha riskli ve daha yüksek volatilite sergilediğini belirtmek için kullandığı monitoring tag kategorisine 5 yeni altcoin eklediğini duyurdu.

Binance’in 3 Nisan tarihinde yayınladığı listede, Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Unfi Protocol DAO (UNFI), Waves (WAVES) ve Wrapped NXM (WNXM) adlı kripto paralar yer alıyor.

Borsanın daha önce eklediği altcoinler ile birlikte toplam sayı 31’e ulaşmış durumda bulunuyor.

Binance söz konusu altcoinleri yakından izlemeye devam edeceğini ve listeleme kriterlerini karşılamaması durumunda delist edebileceğini belirtti. Belirtilen altcoinlerin her 90 günde bir kendilerine yöneltilen testleri geçmesi ve koşulları kabul etmesi gerekiyor.

Binance geçtiğimiz günlerde ilgili listede yer alan üç altcoin’i delist etmiş ve fiyatlarda büyük bir düşüşe yol açmıştı.

CoinGecko verilerine göre açıklama ile birlikte altcoinlerde genel olarak büyük satışlar geldi. Waves %17’lik düşüş ile başı çekerken ve FOR’da ise %10’a yakın düşüş görüldü. UNFI’nin söz konusu durumdan çok fazla etkilenmediği dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!