Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Ape Sahiplerine İyi Haber: NFT Staking Programını Başlatıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Ape sahipleri için borsanın NFT platformu üzerinde bir staking programı başlatmaya hazırlanıyor.

Binance tarafından paylaşılan bir blog gönderisinde Ape NFT Staking programının 12 Aralık 2022‘de başlatılacağı duyuruldu. ApeCoin (APE) topluluğuyla etkileşim kurmak amacıyla hayata geçirilen bu programın tarihinde ufak sapmalar yaşanabileceği belirtildi. Bu programa katılan kullanıcılar, 12 Aralık itibariyle Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT’lerini Binance NFT Marketplace üzerinde stake ederek APE kazanabilecekler. Ayrıca blog gönderisinde, Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT’leri için staking özelliğinin yakın gelecekte açılacağı belirtildi.

Bununla birlikte Binance üzerinde uygun Ape NFT’lerini stake eden kullanıcılar 10.000 APE değerindeki çekilişin bir parçası olacaklar. APE günlük ödülleri, kullanıcılar Ape NFT’lerini stake ettikten sonraki gün TSİ 03:00 ile 11:00 arasında kullanıcıların spot cüzdanlarına otomatik olarak dağıtılacak. Ayrıca ödül oranını belirleyen APR miktarının günlük olarak ayarlanacağı belirtildi.

Duyuruya göre yalnızca kimlik doğrulamasını tamamlamış kullanıcılar Ape NFT Staking Programına katılmaya hak kazanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!