Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den CFTC Davası Sonrası 1 Günde 736 Milyon Dolarlık Net Çıkış

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ABD Vadeli İşlemler ve Borsa Komisyonu (CFTC) tarafından açılan dava sonrası 736 milyon dolarlık net çıkış gördü.

Watchers Pro verilerine göre CFTC tarafından açılan davanın ardından Binance üzerinde yaşanan net çıkış, 736 milyon dolara ulaştı. Binance, son 24 saat içerisinde 861 milyon dolarlık giriş görürken 1 milyar 598 milyon dolarlık çıkış yaşadı.

Bu, 13 Aralık tarihinde Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) hakkında dava açılabileceği yönünde piyasaya sürülen haberlerin ardından görülen çıkıştan bu yana gerçekleşen en büyük net çıkış oldu.

Bununla birlikte Binance USD (BUSD) özelinde 185 milyon dolarlık net çıkış oldu. Bazı önde gelen analistler bu çıkışın arkasındaki sebebin davadan bağımsız olarak Binance’in BUSD’den TrueUSD (TUSD) veya USDC Coin (USDC) gibi alternatif bir stablecoin’e geçiş hazırlığından kaynaklanmış olabileceğini öne sürdü.

ABD’li düzenleyici kurumların son günlerde Binance üzerindeki baskılarını artırması kullanıcıların sektöre olan güvenini sarsmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!