Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Delist Haberi: 14 İşlem Çiftini Sonlandırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 14 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 4 Ocak Çarşamba günü yaptığı resmi açıklamadaAlpha Venture DAO (ALPHA), Astar (ASTR), Celer Network (CELR), Mines Of Dalarnia (DAR), Polkadot (DOT), Fantom (FTM), The Sandbox (SAND), Smooth Love Potion (SLP), Apecoin (APE), Bluzella (BLZ), PancakeSwap (CAKE), Icon (ICX), Shiba Inu (SHIB) ve Horizen (ZEN) için bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, ALPHA ve ZEN için BNB; ASTR, CELR, DAR, BLZ ve ICX için ETH; DOT, FTM, SAND ve SLP için BIDR; APE, CAKE ve SHIB için GBP paritesini spot işlemlerden kaldıracak ve söz konusu işlem çiftlerini sonlandıracak.

Binance, ALPHA/BNB, ASTR/ETH, CELR/ETH, DAR/ETH, DOT/BIDR, FTM/BIDR, SAND/BIDR ve SLP/BIDR işlem çiftlerini TSİ 6 Ocak 06.00’da, APE/GBP, BLZ/ETH, CAKE/GBP, ICX/ETH, SHIB/GBP ve ZEN/BNB işlem çiftlerini ise TSİ 6 Ocak 10.00‘da spot işlemlerden delist edecek.

Tüm bu işlemlerin sonucunda yatırımcılar, söz konusu kripto paralar için borsa üzerinde bulunan diğer paritelerde spot işlem yapmaya devam edebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!