Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Ethereum (ETH) Merge Güncellemesine Destek

Dünyanın en hacimli kripto para borsası olana Binance, Ethereum’un (ETH) “The Merge” güncellemesini destekleyeceğini duyurdu.

10 Ağustos tarihinde Binance resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, 2022’nin üçüncü çeyreğinde gerçekleşmesi beklenen The Merge güncellemesinin yakından takip edildiği ve güncellemenin gerçekleşmesi durumunda Binance tarafından destekleneceği belirtildi.

Binance tarafından yapılan açıklamada, güncelleme sonrası ortaya çıkabilecek olası yeni tokenların detaylıca inceleneceği ve Binance’in diğer herhangi bir token üzerinde uyguladığı katı araştırma sürecinden geçeceği vurgulandı. Binance’in hiçbir token’ı gerekli prosedür araştırmalarından geçmeden önce listeleyeceğine dair bir garanti veremeyeceği açıklamanın içeriğinde açık şekilde belirtildi. İncelemelerin sonucunda teknik olarak uygun görülen yeni tokenların, Binance tarafından daha sonra duyurulacak bir tarihte borsa üzerinde listeleneceği duyuruldu.

The Merge güncellemesinin, mevcut Ethereum işlem yürütme katmanını yeni fikir birliği katmanı olarak Beacon Chain ile birleştiren bir prosedür işlevini üstleneceği biliniyor. Merge ile PoW (İş Kanıtı) konsensüsünü Ethereum ağ bütünlüğünün madenciler yerine yatırımcılar tarafından güvence altına alınacağı bir PoS (Hisse Kanıtı) konsensüsü ile değiştirmesi amaçlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!